Čo je úlohou cateringového auditu?

V spolupráci s cateringovou spoločnosťou

(cateringovú spoločnosť si vyberá klient) vypracujeme ideálny cateringový návrh (dohliadnutie nad množstvom a výberom jedál, nápojov a nastavenie čo najideálnejšieho menu).

Cateringový audit

pozostáva z nasledujúcich činností:
  • Návšteva prevádzky a kuchyne 24hodín pred podujatím
  • Kontrola pracovného poriadku a dodržiavanie HACCP
  • Kontrola pri navážaní jedál a nápojov na určené miesto
  • Kontrola prípravných prác, dovozu jedál
  • Kontrola skladovania a manipulácie s jedlom
  • Fyzické prepočítanie počitateľných položiek schválenej ponuky
  • Kontrola ostatných položiek ponuky
  • Dozor nad personálom
  • Kontrola skladovania jedál počas podujatia
  • Kontrola zostatkov po skončení podujatia
  • Report


Chcete získať viac informácií? Kontaktujte nás